Toscaans landschapBekijk de weersverwachting in Toscane?

Onder de Toscaanse zon komt u zeker tot rust. Maar om daarvan te kunnen genieten, moet u een klein beetje plannen. Hieronder een overzicht van de temperaturen, de weersverwachting en het klimaat van het Italiaanse gebied Toscane. Zo kunt u optimaal genieten van uw welverdiende vakantie. Bekijk hieronder het actuele weerbeeld. u kunt zelf de stad intypen, zodat u het weer van die lokatie direct kunt bekijken.


Weer en temperatuur in Toscane

Bekijk hier meer over het klimaat in de diverse maanden

Wanneer u ook gaat een vakantie in het Toscaanse land zal u altijd bijblijven als magisch. Het landschap is uniek, heuvelachtig en sprookjesachtig. Hier en daar een buitje hoort erbij, maar ook het volop genieten van de zon. Of dat nu op het landschap zelf is, aan de kust of in de idylische dorpjes die het gebied rijk is.

Reizen door het Toscaanse land

Het Toscaanse land kunt u eenvoudig via verschillende vervoersmiddelen ontdekken. Met de auto bent u het meest flexibel, maar u kunt er ook voor kiezen om het openbaar vervoer of zelf de fiets te gebruiken. Voor fietstochten adviseren wij wel een warme maand dat begint vanaf maart tot eind september. Zo geniet u het beste zonder gladheid van het landschap. Maar ook als u per vliegtuig naar Toscane vliegt kunt u gemakkelijk verder reizen met de taxi of Uber. Elke stad heeft vele taxis die u voor een normale prijs kunt inhuren. De prijzen zijn vaak afhankelijk van de periode dat u het land bezoekt en de stad waar u bent. In het binnenland liggen de prijzen aanzienlijk lager dan in de grote steden waar veel toeristen komen. Als u wilt besparen adviseren wij zeker gebruik te maken van het openbaar vervoer zoals de metro en treinen. Deze rijden uitstekend op tijd en zijn zeer betaalbaar.

Welke weer kunt u verwachten in Toscane?

Onder de Toscaanse zon komt u zeker tot rust. Maar om daarvan te kunnen genieten, moet u een klein beetje plannen. Hieronder een overzicht van de temperaturen en het klimaat van het Italiaanse gebied Toscane. Zo kunt u optimaal genieten van uw welverdiende vakantie.

Weer en temperatuur in Toscane

Bekijk hier meer over het klimaat in de diverse maanden

 • Weer in januari
 • Weer in februari
 • Weer in maart
 • Weer in april
 • Weer in mei
 • Weer in juni
 • Weer in juli
 • Weer in augustus
 • Weer in september
 • Weer in oktober
 • Weer in november
 • Weer in december

Wanneer u ook gaat een vakantie in het Toscaanse land zal u altijd bijblijven als magisch. Het landschap is uniek, heuvelachtig en sprookjesachtig. Hier en daar een buitje hoort erbij, maar ook het volop genieten van de zon. Of dat nu op het landschap zelf is, aan de kust of in de idylische dorpjes die het gebied rijk is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi.